News

Zaposlujemo …


Svojim zaposlencem nudimo veliko možnosti za njihov osebnostni in intelektualni razvoj. Posameznikom puščamo dovolj svobode in samostojnosti, da lahko brez zadržkov ustvarjajo in iščejo nove poti pri svojem delu. Kljub zračnosti in sproščenemu vzdušju skrbimo za red, natančnost in timsko delo.

Podjetje neprestano širi kreativna obzorja, vedno smo pripravljeni na nove izzive. Z razvojem in uporabo novih tehnologij ter z zaposlovanjem izjemnih posameznikov gradimo na znanju temelječe podjetje.

Vse, ki vas zanima možnost zaposlitve ali sodelovanja z našo družbo vabimo, da nas kontaktirate.

Hvala.

 

 


DIGITALNA TRANSFORMACIJA PODJETJA MURKO, D.O.O.


Digitalna transformacija se bo dotaknila vseh funkcij v podjetju, največji poudarek pa bo na digitalizaciji proizvodnje. SWOT analiza podjetja je pokazala slabosti podjetja na področju digitalizacije, zato je transformacija podjetja na tej točki nujno potrebna za uresničevanje ciljev družbe in kupčevih potreb. Z operacijo bomo v podjetju tako vzpostavili digitalno okolje, ki bo usmerjalo in vodilo zaposlene pri delovnem procesu. Implementirali bomo informacijsko rešitev, ki bo podprla poslovne funkcije, jih medsebojno povezala in spodbudila prehod na digitalno (brezpapirno poslovanje). S postavitvijo delovnih terminalov na vseh delovnih postajah v proizvodnji bomo vzpostavili ključno vez za celostni digitalni nadzor nad procesom. Z nadgradnjo poslovnih procesov bomo skrajšali dobavne roke, omogočili izmenjavo ažurne dokumentacije v digitalni obliki ter zagotovili celovito sledljivost procesov. Cilji digitalne transformacije podjetja so vzpostavitev digitalnega delovnega okolja s prehodom na avtomatizirane procese, usposobiti kader za opravljanje digitalnih delovnih mest s pridobitvijo novih kompetenc, ter dvig dodane vrednosti na zaposlenega. S takšnim delovanjem podjetja bomo omogočili dolgoročni razvoj družbe na področju digitalizacije in v prihodnosti postavitev novega poslovnega modela. Celostna digitalizacija poslovnih funkcij bo poleg optimizacije procesov imela velik vpliv tudi na energetsko in snovna učinkovitost podjetja, ter s tem vpliv na ohranjane okolja.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Picture1

Lehren und Messaufnahmenbau


Ein hohes Maß an Erfahrung ist notwendig, um sich mit den Kundenanforderungen im Lehrenbau auseinanderzusetzen.
Vom Modell bis zum funktionierenden Bauteil. Für alle relevanten Fahrzeugteile stellen wir Kontrollvorrichtungen in den unterschiedlichsten Ausführungen her.


5 Achsen Bearbeitung


Sie ermöglicht es uns mehrseitige Bearbeitung in einer Aufspannung, was Nebenzeiten spart und Ungenauigkeiten durch mehrfaches Ein- und Ausspannen verhindert.


YACHT & AIRCRAFT INTERIOR


Bei der Fertigung von Möbel und Design Teilen ist im Vordergrund eine reine und saubere Verarbeitung.
Die Oberflächen sind bei End Produkten ein sehr wichtiges Thema so dass wir die Teile meist zum Schluss oberflächlich mit einer Politur bearbeiten.


DIENSTLEISTUNGEN


DREHEN

Mit unseren CNC-Drehmaschinen sind wir in der Lage, Drehteile in kurzer Zeit mit grosser Präzision herzustellen.
Mit Hartdrehen kann manch teure Schleifarbeit ersetzt werden. Höchsten Anspruch in Sachen Qualität und Leistung.

FRÄSEN

Mit den bei uns eingesetzten CNC – Fräsmaschinen stellen wir Werkstücke aus Stahl, Edelstahl und Aluminium her.
Auch die Verarbeitung von Kunststoffen, Messingteilen und weiteren Werkstoffen ist möglich. Unsere CNC-Steuerung
ermöglicht es uns auch Teile in 3D Formen zu bearbeiten.